Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Protection of personal data

Home / Protection of personal data

Protection of personal data

на интернет страницата на Издателство „ФАКЕЛ ЕКСПРЕС“ ООД

  1. В съответствие със Закона за защита на личните данни, както и с цялото действащо законодателство на Република България като член на Европейския съюз, всеки потребител на тази страница има право на достъпдо собствените си лични данни, които е въвел или които са станали достояние на издателство „Факел експрес“ ООД във връзка със своя поръчка за доставка на книга/книги от виртуалната книжарница на издателство „Факел експрес“ ООД на тази интернет страница, или
  2. Потребителят има право на поправкана тези лични данни.
  3. Потребителят има право да изиска заличаване на тези лични данни.
  4. Правата по точка 1, 2, 3 се заявяват чрез пряк контакт със собственика на страницата издателство „Факел експрес“ ООД на посочените по-долу пощенски, телефонни или електронни координати.
  5. Потребителят, който е въвел своите данни, описани в Общите условия по-долу и по описаните пак там начини, се съгласява същите тези данни да бъдат обработваниот издателство „Факел експрес“ ООД по начина, описан в Общите условия, но най-общо:

(а) за целите на доставка на поръчаните от Потребителя книга/книги;

(б) за допълнителна информация и помощ относно поръчката и/или доставката й.

  1. Предоставените от който и да било потребител лични данни несе отстъпват на трети лица за рекламни цели, както е пояснено в Общите условия.

To order the book

Phone + 359 887 337 411
email: fakelex@tea.bg

General terms and conditions
Protection of personal data
Contact us

11 Ploshtad Slaveikov
Sofia, 1000
Bulgaria